Ποιος θα σας φροντίζει καθημερινά

frontida-ilikiomenon-thessaloniki2

Ιατρικές Υπηρεσίες

Την ιατρική ομάδα του κέντρου “ΦΡΟΝΤΙΖΩ” απαρτίζουν καταξιωμένοι ιατροί με εμπειρία σε περιστατικά ατόμων Τρίτης Ηλικίας…

Doctor make heart shape

Νοσηλευτές

Νοσηλευτικές υπηρεσίες
Οι εξειδικευμένες γνώσεις στην παροχή γεροντολογικής φροντίδας, το ζεστό χαμόγελο και η τρυφερή συμπεριφορά χαρακτηρίζουν όλα τα μέλη της νοσηλευτικής ομάδας του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ».

PHYSIO

Φυσικοθεραπεία

Η συμβολή έμπειρων φυσικοθεραπευτών στη βελτίωση της υγείας των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας, είναι αδιαμφισβήτητη.

IMG-6036

Υποστήριξη Ψυχολόγου

Ο ρόλος της συμβολής των ψυχολόγων της μονάδας μας είναι σπουδαίος, τόσο για τον ηλικιωμένο, όσο και για την οικογένεια του.

gerontologos-thessaloniki

Επίβλεψη Γεροντολόγου

H γεροντολογία είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιστήμη που έχει ως αντικείμενο και στόχο την εφαρμογή μεθόδων για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών της Τρίτης Ηλικίας.

titles-gallery21

Βοηθοί Φροντιστές

Στην ομάδα των Φροντιστών μας ανήκουν καλοδιάθετοι βοηθοί που λειτουργούν συμπληρωματικά, βοηθώντας τόσο το Νοσηλευτικό Προσωπικό, όσο και το Τμήμα Καθαριότητας.

reception-team

Reception Team

Οι Κυρίες της εν λόγω ομάδας θα σας υποδεχτούν και θα απαντήσουν στα ερωτήματα σας στη διάρκεια της ξενάγησης στις εγκαταστάσεις μας.

titles-gallery1

Housekeeping

Σπουδαιότατος ο ρόλος των ψυχολόγων της μονάδας, τόσο για τον ηλικιωμένο που διαμένει στο ΦΡΟΝΤΙΖΩ, όσο και για την οικογένεια του.

v

Υπηρεσίες Ατομικής Περιποίησης

Η επιμελημένη εμφάνιση στις γυναίκες κάθε ηλικίας συνάδει με τη θετική ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση.